Påras valmistaa pylväitä erilaisiin tarkoituksiin. Tilauksesta myöskin asiakkaiden toiveiden mukaan. Varastossa löytyy jopa 18 metriä pitkiä pylväitä mutta tilauksesta saat pidempiä. Pylväitä saa sorvattuja käsittelemättömiä sekä NTR-A luokassa painekyllästettyjä.

Ota meihin yhteyttä jos haluat tietää lisää!

Pylvästuotanto on automatisoitu. Valmistustekniikka yhdistettynä yrityksen pitkään kokemukseen alalla takaa korkeatasoisia tuotteita.

Påraksella on pitkäaikainen kokemus Wolmanit CX:n käytöstä sahatavaran kyllästyksessä. Wolmanitin kuparipohjaisia suoja-aineita on käytetty vuodesta 1996. Påras on ollut uranuurtaja Suomessa kuparipohjaisten tuotteiden käyttäjänä, sekä osallistunut Wolmanit CX-tuoteperheen kehitystyöhön. Wolmanit CX-kyllästeet ovat lukuisissa testeissä sekä myös käytännössä osoittautuneet pystyvänsä korvaamaan CCA-kyllästeet niin sahatavaran kuin pylväiden kyllästyksessä.

 

Kierrätys

Painekyllästetyn pylvään hintaan lisätään aina kierrätysmaksu.

Demolite Oy on suomen kyllästysteollisuuden omistama yritys, joka hoitaa kyllästetetyn puutavaran kierrätyksen koko maassa. Demolite:n kotisivulta saat lisätietoa kierrätyksestä.

 

FaLang translation system by Faboba