Påras valmistaa pylväitä erilaisiin tarkoituksiin, myöskin asikkaiden toiveiden mukaan. Varastosta saa jopa 18 metriä pitkiä pylväitä mutta tilauksesta saa pidempiäkin. Pylväitä saa sorvattuja käsittelemättömiä sekä NTR-A luokassa painekyllästettyjä.

Ota meihin yhteyttä jos haluat tietää lisää!

 

 

 Pylvästuotanto

 

Mäntypylväasaihiot ostetaan metsäyhtiöiden kautta PEFC-certifioidusta suomalaisista metsistä. Aihiot kuoritaan heti saapumisen jälkeen ja kuivuvat varastossamme noin vuoden, vasta sen jälkeen pylväs on kyllästyskypsä. Pylväät sorvataan ja työstetään ennen kyllästystä.

 

 

Påraksella on pitkäaikainen kokemus Wolmanit CX:n käytöstä sahatavaran kyllästyksessä. Wolmanitin kuparipohjaisia suoja-aineita on käytetty vuodesta 1996. Påras on ollut uranuurtaja Suomessa kuparipohjaisten tuotteiden käyttäjänä, sekä osallistunut Wolmanit CX-tuoteperheen kehitystyöhön. Wolmanit CX-kyllästeet ovat lukisissa testeissä sekä myös käytännössä osoittautuneet pystyvänsä korvaamaan CCA-kyllästeet niin sahatavaran kuin pylväiden kyllästyksessä.

Pylvästuotanto on automatisoitu. Valmistustekniikka yhdistettynä yrityksen pitkään kokemukseen alalla takaa korkeatasoisia tuotteita.

 

Pylväs SFS standardi 2662 

 

Kierrätys

Painekyllästetyn tolpan hintaan lisätään aina kierrätysmaksu.

Demolite Oy on suomen kyllästysteollisuuden omistama yritys, joka hoitaa kyllästetetyn puutavaran kierrätyksen koko maassa. Demolite:n kotisivulta saat lisätietoa kierrätyksestä.

 

 

FaLang translation system by Faboba