Påras tillverkar stolpar av olika dimensioner enligt kundens önskemål. Stolparna kan fås tryckimpregnerarde i NTR klass A eller som svarvade obehandlade.

Stolparna finns i olika längder för olika användningsområden. Vi lagerhåller upp till 18 meter långa stolpar men kan även leverera längre stolpar vid behov.

 

Ta kontakt med oss för att få mer information!

 

 

 

Stolphanteringen är automatiserad, vilket tillsammans med en kunnig personal och en lång erfarenhet av branschen garanterar högklassiga produkter.

 

 

Påras använder det kopparbaserade impregneringsmedlet Wolmanit CX-8 för tryckimpregnering av stolpar. Vi har lång erfarenhet av Wolmanit CX vid impregnering och medlet har använts för trävaror sedan 1996. Ab Påras Oy har varit föregångare i Finland när det gäller användningen av kopparbaserade impregneringsmedel och har även deltagit i utvecklingsarbetet av Wolmanit CX-8.

 

Återvinning

Till priset för tryckimpregnerade stolpar tillsätts alltid en återvinningsavgift.

Demolite Oy, som är ett bolag som ägs av tryckimpregneringsindustrin i Finland,sköter återvinningen av tryckimpregnerat virke och stolpar för hela Finland. Besök hemsidan för mer information!

FaLang translation system by Faboba